Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

11/6/2018, Δήλωση Δημάρχου Χανίων για το “σφράγισμα” των αναψυκτηρίων στους Αγίους Αποστόλους: “Το αποτέλεσμα που επιθυμούμε είναι η διασφάλιση της Δημοτικής μας περιουσίας, χωρίς περιττό θόρυβο”

11.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Μετά τις νόμιμες ενέργειες στις οποίες προέβη ο Δήμος Χανίων, σε ό,τι αφορά τα δύο αναψυκτηρία στους Αγίους Αποστόλους, διαδικασίες που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα (11/6) το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα το πρωί εκτελέστηκε το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής, που αφορά τα δύο αναψυκτήρια στους Αγίους Αποστόλους, τα οποία και σφραγίστηκαν.

Από όταν ανέλαβα την διαχείριση του επίμαχου θέματος, χρησιμοποίησα όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε για την επικράτηση της νομιμότητας και την διασφάλιση των εσόδων του Δήμου Χανίων.

Έφερα το θέμα της διοικητικής αποβολής στο Δημοτικό Συμβούλιο, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, το οποίο και έλαβε την σχετική απόφαση με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων του.

Ζήτησα επίσης την συνδρομή των συναρμοδίων υπηρεσιών του κράτους κατά τον προβλεπόμενο τρόπο και συγκεκριμένα της Ελληνικής Αστυνομίας και της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τελικά όπως βλέπετε σήμερα, αποδείξαμε ότι, όταν οι ενέργειες είναι αποφασιστικές, μεθοδικές και νόμιμες, έχουμε γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, που είναι η διασφάλιση της Δημοτικής μας περιουσίας, χωρίς μάλιστα “περιττό θόρυβο”.

Θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες, εκ του νόμου, ενέργειες, για την επαναλειτουργία των δύο αναψυκτηρίων.

Αύριο (Τρίτη, 12/6) μετά την εκδίκαση της προσφυγής ενώπιον της επιτροπής του άρθρου 152, θα γνωρίζουμε τις επόμενες ενέργειές μας.

p1