Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

21/5/2018, Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

21.05.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 05:05

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Δευτέρα 21/5/2018, στην ακόλουθη δήλωση: 

“Έκανα δεκτή την παραίτηση του Αντιδημάρχου Χανίων, Μιχάλη Βλαχάκη, η οποία μου υπεβλήθη σήμερα το πρωί.

Παράλληλα και σε ό,τι αφορά το θέμα των δύο αναψυκτηρίων στους Αγίους Αποστόλους, το οποίο επικαλείται ο τέως Αντιδήμαρχος ως τον λόγο της παραίτησής του, αφήνοντας αναιτιολόγητες αιχμές για το Δ.Σ. και τη Δικαιοσύνη, έχοντας πλέον ο ίδιος μετά την παραίτησή του την αρμοδιότητα επί των οικονομικών υπηρεσιών, ζήτησα από την αρμόδια Υπηρεσία, να με ενημερώσει με έγγραφη αναφορά για τις ενέργειες στις οποίες προέβη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διενέργεια της πλειοδοσίας, ώστε να διαπιστώσουμε τους λόγους για τους οποίους δεν κατέστη δυνατή η εκκένωση των δύο αναψυκτηρίων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Στη συνέχεια ο Δήμος Χανίων θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες, ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του Δήμου και τα αναψυκτήρια να αποδοθούν νομίμως σε μισθωτές.

Τέλος, θέλω να του αποδώσω τις ευχαριστίες μου για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Ομοίως έλαβα σήμερα την παραίτηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Βαρβάρας Περράκη, την οποία κατέθεσε αυτοπροσώπως σήμερα στο γραφείο μου και την έκανα άμεσα δεκτή. Θέλω να ευχαριστήσω την κα. Περράκη για τη μέχρι σήμερα σημαντική προσφορά της στον τομέα του Πολιτισμού και της Παιδείας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη μας ως καταξιωμένη εκπαιδευτικός και πνευματική προσωπικότητα.

p1