Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

28/8/2018, Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Χανίων

28.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Από το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων επισημαίνεται προς τους πολίτες ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), o καιρός θα παρουσιάζει επιδείνωση, με κύρια χαρακτηριστικά βροχές και καταιγίδες, έως τουλάχιστον τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28/8).

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την πιθανή εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολούθως, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.civilprotection.gr. Πυροσβεστικός Σταθμός Δήμου Χανίων: 2821 3 41799.

Επισημαίνεται ότι από τη Δευτέρα (27/8) έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του Δήμου Χανίων (chania.gr) ανακοίνωση που αναφέρεται στο “Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την επιδείνωση του καιρού”.