Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

20/11/2018, Υποδοχή εκπαιδευτικών & μαθητών προγράμματος ERASMUS

20.11.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:11

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες (Σλοβενία, Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία), που συμμετέχουν στη δράση ERASMUS+ και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 20/11/2018, στο Δημαρχείο, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Γιάννης Μαράκης, αναπληρώνοντας τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα.

Ο κ. Μαράκης καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στην πόλη μας, συγχαίροντας τους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, “το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, όπως επεσήμανε, προσθέτοντας ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης και βελτιώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων συνεχάρη επίσης τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου, οι οποίοι συμμετέχουν μαζί με τους μαθητές του Σχολείου στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μαράκης προσέφερε στους εκπροσώπους των ξένων αντιπροσωπειών εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

p1

p2

p3

p4