Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

29/6/2018, Με επιτυχία η 2η Συνάντηση Φιλαρμονικών Χανίων στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

29.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες, Πέμπτη 28/6/2018, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τόσο ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, όσο και οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, και Πολιτισμού, Ελπίδα Τσιτσιρίδη, ευχαρίστησαν για την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς και για τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων, και όλων όσων πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Επισημαίνεται ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, το Πολυφωνικό Σύνολο “Απόλλων”, η Μουσική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη φιλική συμμετοχή των Κώστα Φιωτάκη, Ελένη Βαβουδάκη, Νέρια Μπουζουνιεράκη, Κατερίνα Λιόλιου, η Στρατιωτική Μουσική της 5ης ΤΑΞΠΖ (V Μεραρχία Κρητών) και οι ερμηνευτές Δέσποινα Δρακάκη, Βιργινία Ντοκάκη, Πολύμνια Κοτσώνη. Συμμετείχε η χορευτική ομάδα Lindy Hop του JAZZ TRAIN STUDIO.

Στο μεταξύ πριν την έναρξη της εκδήλωσης επιδόθηκαν τα βραβεία στους διακριθέντες του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2018, που διοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. και η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.

Τα έργα, που διακρίθηκαν από την καλλιτεχνική επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης, είναι:

1ο Βραβείο: Φουντουλάκη Ζαμπία, 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων

2ο Βραβείο: Νοέμι Σεπς, 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κυδωνίας

3ο Βραβείο: Πετροπουλέα Ευγενία, Δημοτικού Σχολείου Βαρυπέτρου

Το πρώτο βραβείο αποτελεί το εξώφυλλο του έντυπου προγράμματος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2018», το δεύτερο βραβείο έχει τοποθετηθεί στο οπισθόφυλλο και το 3ο βραβείο, σε εσωτερική σελίδα.

Στα τρία παιδιά, που βραβεύτηκαν, δόθηκαν προσκλήσεις για όλες τις παιδικές παραστάσεις στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ενώ δόθηκαν και οι έπαινοι στα 128 παιδιά, που συμμετείχαν, στο διαγωνισμό. Τα έργα όλων των παιδιών έχουν τοποθετηθεί εντός του Θεάτρου και θα παραμείνουν εκεί για όλη τη θερινή περίοδο.

p1

p2

p3

p2

p3

p4