Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

2/10/2018, Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας

02.10.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 11:10

Δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας: Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζόμενους και κάτω από πολλές δυσκολίες το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό

p1

Με μια “ζεστή” εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (1/10) το απόγευμα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, εορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν με τα τραγούδια της μουσικής χορωδιακής ομάδας “Καθ’ωδών”.

 

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας τόνισε ότι, “στο Γηροκομείο Χανίων ζει μια μεγάλη οικογένεια. Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζόμενους και κάτω από πολλές δυσκολίες το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό. Πρόκειται για μια προσπάθεια που, εν τέλει, αποδίδει καρπούς. Η θετική ενέργεια που εκπέμπουν οι άνθρωποι του Δημοτικού Γηροκομείου αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την προσπάθεια που γίνεται”.

p2

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων κ. Γιώργος Κουκλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων, “Πρέπει όλοι να συνεισφέρουν ώστε το Δημοτικό Γηροκομείο να συνεχίσει το έργο του. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 11ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο και στους Διευθυντές τους που, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την τρίτη ηλικία, προσέφεραν την αγάπη τους σε αυτούς τους ανθρώπους του Γηροκομείου Χανίων”.

 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Καίτη Αλέξη, επί χρόνια ραδιοφωνική παραγωγός της ΕΡΤ, που αναφέρθηκε στην τρίτη ηλικία.

p3

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φυσικοθεραπευτηρίου του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων που συμβάλλει στην άρτια θεραπεία των ηλικιωμένων.

p4