Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

30/04/2018, Ημερίδα με θέμα: “Νέες Τεχνολογίες και Διαδίκτυο: Από την ασφαλή χρήση στην εξάρτηση. Στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας γονείς-παιδιά-εκπαιδευτικούς”

30.04.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Σήμερα, Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων συνέντευξη τύπου, ενόψει της Ημερίδας με θέμα: “Νέες Τεχνολογίες και Διαδίκτυο: Από την ασφαλή χρήση στην εξάρτηση. Στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας γονείς-παιδιά-εκπαιδευτικούς” που θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Μ. την Πέμπτη 3 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 14.00.

Οι διοργανωτές, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ενημέρωσαν για τη δράση που θα πραγματοποιηθεί και συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη τόνισε: “Η ημερίδα είναι πολύ σημαντική γιατί το θέμα απασχολεί πολλούς γονείς και εκπαιδευτικούς. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων δέχεται καθημερινά πολλά τηλεφωνήματα από γονείς που δεν γνωρίζουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και καλό είναι να ενημερωθούν για τα “σημάδια” του προβλήματος πριν αυτό εκδηλωθεί”

Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη κ. Γεώργιος Γαβριλάκης απεύθυνε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν στην ενημερωτική ημερίδα διότι η εξάρτηση στο διαδίκτυο αφορά πάρα πολύ κόσμο αφού από το 80% των ατόμων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο το 11% έχει παρουσιάσει δείγματα εθισμού.

Από την πλευρά της η κοινωνική λειτουργός – εθελόντρια, κ. Αριάδνη Κατσουλάκη απεύθυνε ιδιαίτερο κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς διότι πρέπει να είναι και αυτοί ενήμεροι του θέματος και τέλος την συνέντευξη “έκλεισε” η πρόεδρος του Συλλόγου “Οικογένεια” του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, κ. Γεωργία Ροκάκη – Κλάδου η οποία συμπλήρωσε ότι ο Σύλλογος θα συμμετέχει ενεργά στην ημερίδα όπως κάθε φορά σε κάθε άλλη δράση του ΚΕΘΕΑ.

 

EIKONA

Αρχεία

  1. imerida_afisa_(2)