Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

2/7/2018, Ανακοίνωση – απάντηση στην “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” για τα αναψυκτήρια σε Χρυσή Ακτή και Αγίους Αποστόλους

02.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Με αφορμή τις άστοχες δηλώσεις του επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” κ. Σαρρή, για την επίλυση του ζητήματος των δύο αναψυκτηρίων έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Αυτό που αμφισβητεί, δηλαδή την αξία της επιβολής της νομιμότητας στις πράξεις της Δημοτικής Αρχής, αυτό είναι το πραγματικό ζητούμενο για την προάσπιση της Δημοτικής περιουσίας.

Πετύχαμε και μάλιστα, σε πολύ σύντομο χρόνο, να σφραγιστούν τα δύο αναψυκτήρια, να γίνει η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού και να επαναλειτουργήσουν με τους νόμιμους πλειοδότες.

Αναφέρει δε ψευδώς ότι υπήρξε απώλεια εσόδων...

Γνωρίζει καλά ότι τα έσοδα δεν μπορούσαν να είναι αυτά του πρώτου πλειστηριασμού, διότι αυτός κρίθηκε “άγονος” από όλα τα αρμόδια όργανα (Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Διοικητικό Δικαστήριο, Επιτροπή Άρθρου 152).

Αν αμφισβητεί ο κ. Σαρρής την άψογη διαδικασία, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, των δικαστηρίων και των υπόλοιπων αρμοδίων οργάνων, να μας το πει καθαρά ότι όλα αυτά δεν τα αναγνωρίζει.

Αν δεν έχει να μας προτείνει κάποιο άλλο νόμιμο τρόπο επίλυσης του θέματος, τότε δυστυχώς έχει επιλέξει την δημιουργία θορύβου, ως μεθόδου πολιτικής προβολής του.