Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

14/11/2018, ΣΤ’ ΚΑΠΗ Χαλέπας: Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο νέο πλήρως εξοπλισμένο κτήριο στην περιοχή της Χαλέπας

14.11.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 11:11

Τ. Βάμβουκας: “Είδαμε την μεγάλη ικανοποίηση στα πρόσωπα των ηλικιωμένων και του προσωπικού, που περίμεναν χρόνια αυτή την πρωτοβουλία”


p1

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων μετέφερε το ΣΤ’ ΚΑΠΗ στην περιοχή της Χαλέπας (οδός Χαλέπας 10), σε ένα νέο άνετο και πλήρως εξοπλισμένο διατηρητέο κτήριο.

Την Τρίτη (13/11) το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΣΤ’ ΚΑΠΗ στη Χαλέπα, παρουσία πλήθους κόσμου που πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, αφού η εκδήλωση πλαισιώθηκε με παραδοσιακό κέρασμα και κρητικούς χορούς και τραγούδια από το Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι «Ζάλος».


p2

Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Ευτύχης Κονταξάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Μανούσος Φοβάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Γιάννης Σταγάκης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.


Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας τόνισε ότι, είδαμε την μεγάλη ικανοποίηση στα πρόσωπα των ηλικιωμένων και του προσωπικού, που περίμεναν χρόνια αυτή την πρωτοβουλία για ένα νέο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες τους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΠ Μανούσο Φοβάκη, στον αντιπρόεδρο Γιάννη Σταγάκη, στα μέλη του Δ.Σ. και το εξαιρετικό προσωπικό του ΔΟΚΟΙΠΠ, για το θαυμάσιο αποτέλεσμα που προσφέρανε στους ηλικιωμένους φίλους μας από την Χαλέπα”.

p3