Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

13/8/2018, Συνάντηση κατανομής ωρών στα κλειστά γήπεδα & τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χανίων: Στις 20/8/2018

13.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:08

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι η συνάντηση κατανομής των ωρών στα κλειστά γήπεδα και τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί τη Δεύτερα 20/8/18 και ώρα 12.00 στην Αίθουσα Τύπου στο Δημαρχείο Χανίων.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι το κάθε σωματείο θα εκπροσωπείται αυστηρά από ένα άτομο. Την ημέρα της συνάντησης θα υπογραφούν και θα σφραγιστούν τα συμφωνητικά χρήσης των γηπέδων. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι να διαθέτουν τη σφραγίδα του σωματείου και σχετική εξουσιοδότηση για την υπογραφή.

Τα κριτήρια κατανομής ωρών είναι τα παρακάτω:

1. Οι ώρες στα κλειστά γήπεδα να δοθούν με κριτήριο τα αγωνιστικά τμήματα, που κατεβάζει το κάθε σωματείο τη σεζόν 2018-19, εάν κάποιο αγωνιστικό τμήμα αποσυρθεί τότε οι ώρες που έχουν δοθεί στο συγκεκριμένο τμήμα αποδεσμεύονται.

2.Προτεραιότητα στη διάθεση των ωρών θα δίνεται στα σωματεία ως εξής:

α) Τα σωματεία ΑΜΕΑ

β) Η κατηγορία, που αγωνίζονται

γ) Τα τμήματα κατά σειρά αντρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων, παμπαίδων/ παγκορασίδων

3. Τα αγωνιστικά τμήματα αντρών/ γυναικών που θα συμμετέχουν σε εθνικές κατηγορίες και οι ομάδες που έχουν εντοπιότητα πριμοδοτούνται με μία επιπλέον προπονητική ώρα για τις ομάδες αντρών/γυναικών
4. Σε όλα τα γήπεδα θα δοθούν τουλάχιστον δύο λειτουργικές προπονητικές ώρες για το κοινό
5. Στα κλειστά γήπεδα του Δήμου θα διατεθούν ώρες για τα τμήματα αντρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων, στα Σχολικά συγκροτήματα θα δοθούν ώρες παμπαιδων/παγκορασίδων και ακαδημίες. Παρακαλούνται τα σωματεία που επιθυμούν επιπλέον ώρες για τις ακαδημίες να δηλώσουν τα τμήματα που προτίθενται να πραγματοποιήσουν έως τις 17/8/18 στο g-athlitismos@chania.gr
6. Στο κλειστό Κλαδισού θα εξυπηρετηθούν δύο αγωνιστικά τμήματα χειροσφαίρισης, οι υπόλοιπες ώρες θα πρέπει να διατεθούν στο ΕΑΚ Χανίων.