Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

4/6/2018, Yπογραφή σύμβασης του έργου για την κατασκευή παιδικής χαράς στα Χωραφάκια από ιδίους πόρους του Δήμου Χανίων.

04.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Υπεγράφη την Παρασκευή 1/6/2018, στο Δημαρχείο Χανίων από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον ανάδοχο εργολάβο, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΔΕ.ΔΙ.ΣΑ. Α.Ε Κουτράκη Ιωάννη, η σύμβαση του έργου “Κατασκευή παιδικής χαράς Χωραφακίων”, προϋπολογισμού 43.896,01 με ΦΠΑ που καλύπτεται από ιδίους πόρους του Δήμου.

 

Η παρούσα μελέτη αφορά στην δημιουργία παιδικής χαράς στα Χωραφάκια και στην αναμόρφωση και αναβάθμιση του εν λόγω κοινοχρήστου χώρου πρασίνου. Πρόκειται για επεμβάσεις με στόχο την δημιουργία μιας παιδικής χαράς με βάση τις σύγχρονες αρχές σχεδιασμού έτσι όπως ορίζονται από την νομοθεσία αλλά και στην δημιουργία ενός χώρου πρασίνου που θα αποτελεί ταυτόχρονα χώρο χαλάρωσης και αναψυχής.

 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει ότι αυτή είναι η 5η παιδική χαρά που κατασκευάζεται εκ νέου στην Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου οι οποίες δημοπρατήθηκαν και κατασκευάζονται τα τελευταία 2 έτη.

eikona

Αρχεία

  1. img_0456