Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

11/7/2018, Βάμβουκας: Στηρίζουμε διαχρονικά εθελοντικές πρωτοβουλίες σίτισης συνανθρώπων μας

11.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

Μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν με την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και τη διακοπή λειτουργίας της, ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους Δημότες ότι για θέματα σίτισης και άλλων παροχών σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Δομή Παροχής βασικών αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχή συσσιτίου”.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2821 3 41 691-5.

 

Επίσης, στο Κέντρο Κοινότητος , από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στα τηλέφωνα 2821 3 41 688-9.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι, ο Δήμος Χανίων πληροφορήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η λειτουργία αυτής της εθελοντικής δομής και είχε, από τότε, προτείνει, στα μέλη της “Κοινωνικής Κουζίνας Χανίων” να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα, την αξιέπαινη εθελοντική τους πρωτοβουλία.

p1

Επί του θέματος αυτού, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: Διαχρονικά ο Δήμος Χανίων έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες σίτισης συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων και την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και μέλημά μας είναι να μην υπάρχει κανείς, χωρίς την κάλυψη των στοιχειωδών ανθρωπίνων αναγκών του.