Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

19/12/2018,The King and I: Στις 23/12/2018 σε μετάδοση στο ΚΑΜ

19.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:12

The King and I
Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ σε μετάδοση από το London Palladium Theater

Μια παραγωγή από τους κορυφαίους δημιουργούς Rodgers and Hammerstein, με πρωταγωνιστές την Kelli O’Hara στον ρόλο της Άννα και τον Ken Watanabe στον ρόλο του Βασιλιά, σε μια παράσταση που τίμησε και τους δυο με εξαιρετικές κριτικές, βραβεία Tony και συνεχόμενες sold out παραστάσεις στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο! Η υπόθεση αφορά την άφιξη της Άννας, μιας Αγγλίδας δασκάλας στο Σιάμ του 1862 για να διδάξει τα παιδιά του συντηρητικού Βασιλιά της χώρας. Η δασκάλα μέσα από μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη πλοκή, οδηγείται σταδιακά στο ισχυρό δέσιμο της τόσο με τα παιδιά, όσο και με τον ίδιο το βασιλιά.
Πρόκειται για ένα σπάνιο έργο στην θεατρική και κινηματογραφική ιστορία με πλάνα γεμάτα υπέροχα χρώματα που μοιάζουν σαν πίνακες ζωγραφικής. Τα επιβλητικά σκηνικά που συγκλονίζουν, η διακόσμηση, αλλά και τα όμορφα τραγούδια δίνουν μοναδική ζωντάνια στην παράσταση και μας γεμίζουν με όμορφες αναμνήσεις.
Η παράσταση περιλαμβάνει ένα πασίγνωστο ρεπερτόριο γεμάτο από τις πιο κλασικές μελωδίες, μεταξύ των οποίων είναι τα “Whistle a Happy Tune”, “Getting to Know You”, και φυσικά το “Shall We Dance”.
Μια φαντασμαγορική παραγωγή με μια διανομή που περιλαμβάνει πάνω από 150 ηθοποιούς και αναβιώνει την χρυσή εποχή των ρομαντικών μιούζικαλ, σε μια παράσταση που δίκαια θεωρείται ο «βασιλιάς» των μιούζικαλ!
Διάρκεια 3 ώρες με 1 διάλειμμα,
Γλώσσα : Αγγλικά

23|12
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, 20.00
Γενική είσοδος : 12 € , Μειωμένο : 10 €

p1