Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

15/9/2018, Παρουσίαση μελέτης για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων – Τ. Βάμβουκας: “Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας & των τοπικών κοινωνιών”

15.09.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 12:09

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 14/9/2018 στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων, στην περιοχή των Νεροκούρου, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, η μελέτη, που έχει εκπονηθεί για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του Μουσείου όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Η κατασκευή του θεάτρου, αμφιθεατρικού χαρακτήρα και χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων, αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα τόσο των μελών του Συλλόγου “Φίλοι Μουσείου Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων” όσο και των κατοίκων της περιοχής, για το οποίο είχε δεσμευτεί προσωπικά ο Δήμαρχος Χανίων, κατανοώντας τη χρησιμότητα και την αξία του.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης από τον κ. Βάμβουκα “υλοποιούμε με συντονισμένες κινήσεις μια δέσμευση, ανταποκρινόμενοι σε ένα αίτημα, που είχε διατυπωθεί τόσο από τον πολύ δραστήριο και με μεγάλη προσφορά Σύλλογο των “Φίλων του Μουσείου Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων”, όσο και από τους κατοίκους της περιοχής. Η ανταπόκριση, άλλωστε, στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας και των τοπικών κοινωνιών είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας, όπως αποδεικνύεται από την υλοποίηση του έργου μας και τον γενικότερο προγραμματισμό μας”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., δημοτικός σύμβουλος, Μανούσος Φοβάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου “Φίλοι Μουσείου Σχολικής Ζωής”, Μαρία Δρακάκη, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

p1

p1