Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

21/9/2018, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 18:30: Ενημερωτική συνάντηση για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων, στην περιοχή Νεροκούρου

21.09.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

Με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης (πριν από μία εβδομάδα) που έχει εκπονηθεί για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων, στην περιοχή Νεροκούρου, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση, με θέμα το συγκεκριμένο έργο, στο Μουσείο Σχολικής Ζωής.

 

Το “παρών” θα δώσουν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, αντιδήμαρχοι, τοπικοί φορείς, υπηρεσιακοί παράγοντες και κάτοικοι της περιοχής.

 

Σημειώνεται ότι η κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου, δηλαδή του υπαίθριου θεάτρου, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του Μουσείου Σχολικής Ζωής, όσο και της ευρύτερης περιοχής. Η κατασκευή του θεάτρου αυτού, αμφιθεατρικού χαρακτήρα και χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων, αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα τόσο των μελών του Συλλόγου “Φίλοι Μουσείου Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων” όσο και των κατοίκων της περιοχής.