Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

24/12/2018, Παραμονή Χριστουγέννων: Την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων “ο Άγιος Γεώργιος” και τα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας “Ο Άγιος Νικόλαος” επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας

24.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος” και συγκεκριμένα την Παιδιατρική Κλινική επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, την παραμονή των Χριστουγέννων (Δευτέρα, 24/12), συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Σαρικάκη, τον Πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσο Φοβάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΔΟΚΟΙΠΠ.

 p1

Τον Δήμαρχο Χανίων υποδέχτηκε ο Αναπληρωτής Δ/κτής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Ζουρίδης. Ο κ. Βάμβουκας επισκέφτηκε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στο προσωπικό αλλά και “ταχεία ανάρρωση” στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική καθώς επίσης και στους γονείς τους. Μάλιστα, τόσο ο Δήμαρχος Χανίων, όσο και τα στελέχη του ΔΟΚΟΙΠΠ προσέφεραν δώρα και κάρτες στα παιδιά και στο προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισκέφθηκαν τα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας “Ο Άγιος Νικόλαος”, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη διοίκηση, το προσωπικό και εθελοντές του Συλλόγου και να αφουγκραστούν τις ανησυχίες τους. Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι “ο Δήμος Χανίων στηρίζει τα Συσσίτια όπως και τις υπόλοιπες δομές και αποτελεί προτεραιότητα του, η περαιτέρω ενίσχυσή τους για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους”.

 

Ενδιάμεσα, στελέχη του ΔΟΚΟΙΠΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μανούσο Φοβάκη επισκέφτηκαν το Κ.Η.Φ.Η. Ελ. Βενιζέλου όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και δώρα με τους ηλικιωμένους αλλά και με το προσωπικό του συγκεκριμένου κέντρου.