Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

29/03/2018, Εβδομάδα στοργής και αλληλεγγύης από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων.

29.03.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 10:03

  Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, προγραμματίζει μέσω των Δομών του, (Κ.ΑΠ.Η., Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι και Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας -ΚΔΑΠ) να πραγματοποιήσει “Εβδομάδα Στοργής και Αλληλεγγύης” για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

  Συγκεκριμένα ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. θα ενισχύσει άτομα 3ης ηλικίας (μέλη των Κ.ΑΠ.Η. και των Προγραμμάτων “Βοήθεια στο Σπίτι”) που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες με δωροεπιταγές, γλυκίσματα και λαμπάδες, τα οποία θα παρασκευαστούν από το προσωπικό των Κ.ΑΠ.Η και των Προγραμμάτων “Βοήθεια στο Σπίτι”.

  Την Μ. Τρίτη στις 11:00 πμ ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Μανούσος Φοβάκης ,η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βαρβάρα Περράκη, άτομα από το προσωπικό και μέλη των Κ.ΑΠ.Η θα επισκεφθούν την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, προκειμένου να στηρίξουν και να ενισχύσουν ψυχολογικά τα παιδιά που νοσηλεύονται τις γιορτινές μέρες ,προσφέροντας τους δημιουργίες που έχουν κατασκευαστεί από τα παιδιά των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας καθώς και γλυκίσματα που έχουν παρασκευαστεί από Κυρίες-μέλη των ΚΑΠΗ.