Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

10/7/2018, Δέσμευση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της ασφαλτόστρωσης στον άξονα της οδού Ζυμβρακάκηδων ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας

10.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 11:07

Σύσκεψη με την παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (9/7) στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, με θέμα την επιτάχυνση του έργου κατασκευής του κόμβου των Μουρνιών.

p1


Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ κ. Φώτης Καζάσης, μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΚ, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών έργων του ΒΟΑΚ κ. Γεώργιος Αγαπάκης, οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε επιτάχυνση και δέσμευση για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στον άξονα της οδού Ζυμβρακάκηδων και έλαβε αντιστοίχως, τη δέσμευση ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά την οδό Μουρνιών, λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος και λόγω της μη άμεσης έναρξης των εργασιών στο, εντός σχεδίου πόλεως, τμήμα της, ο Δήμος Χανίων θα εξετάσει εναλλακτικό τρόπο μερικής αποκατάστασης του οδοστρώματος.