Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

27/6/2018, Εγγραφές για το Ολοήμερο Οικολογικό Καλοκαιρινό Σχολείο του Δήμου Χανίων – Συνεχίζονται οι εγγραφές και την Πέμπτη (28/6)

27.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (27/6) το πρωί οι εγγραφές για το Ολοήμερο Οικολογικό Καλοκαιρινό Σχολείο του Δήμου Χανίων για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών . Οι συγκεκριμένες εγγραφές αφορούσαν τις συγκεκριμένες δράσεις που θα λάβουν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο, με συνέπεια να κλείσουν οι θέσεις για την πρώτη από τις τρεις περιόδους του Ολοήμερου που θα γίνει στον Κλαδισό (περίοδος από 2-20 Ιουλίου).

Την Πέμπτη (28/6) θα πραγματοποιηθούν εγγραφές, στο Δημαρχείο Χανίων (9-11 το πρωί), που αφορούν το Ολοήμερο Οικολογικό Καλοκαιρινό Σχολείο, για το Κλειστό στο Καμπάνι, το Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας και την Αγ. Μαρίνα, ενώ θα γίνονται και εγγραφές και για τη β’ και γ’ περίοδο του Κλαδισού.

p1

Οι τρεις περίοδοι του Ολοήμερου Οικολογικού Καλοκαιρινού Σχολείου:


Α’ Περίοδος: 2 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου

Β’ Περίοδος: 23 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου

Γ’ Περίοδος: 13 Αυγούστου έως 31 ΑυγούστουΤηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Βεβαίωση υγείας του παιδιού από παιδίατρο, που θα αναφέρει ότι: α) το παιδί είναι υγιές, β) έχει γίνει πλήρης εμβολιασμός

2. Αίτηση συμμετοχής (θα υπάρχει στο χώρο εγγραφών)

3. Δήλωση του Ν. 1599/86 (θα υπάρχει στο χώρο εγγραφών)

4. Την πληρωμή.

Θεματικές ενότητες προγράμματος:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

1. ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

3. ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

4. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

5. ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.

6. Η/Υ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ:

1. ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

2. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

3. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΓΝΙΩΔΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ