Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

14/5/2018, Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Workshop «Ευ Ζην Τώρα» με το Νικόλα Ουρανό στα Χανιά

14.05.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 10:05

Με το Workshop «Ευ Ζην Τώρα», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διημερίδα με κεντρικό τίτλο « Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση».

Ο συγγραφέας και ομιλητής, Νικόλας Ουρανός, επεσήμανε ότι: «Όπως και αναφέρουμε χαρακτηριστικά στο νέο βιβλίο μας με τίτλο «Ευ Ζην Τώρα» το οποίο και έγινε πρόσφατα bestseller, το όνειρο είναι πάντα, κάπου μπροστά μας και εδώ, ακίνητος, είναι ο άνθρωπος που είμαστε σήμερα. Και για να έρθει το όνειρο εδώ κοντά, θα πρέπει να πάμε προς το όνειρο. Που σημαίνει πως έχουμε να διανύσουμε μια διαδρομή. Για να φτιάξουμε το όνειρο, είναι σημαντικό να χτίσουμε. Να χτίσουμε γύρω μας αλλά πιο καθοριστικά να χτίσουμε μέσα μας. Ανεξάρτητα από τις αποτυχίες μας, τα λάθη, τις απογοητεύσεις του παρελθόντος, μπορώ να «πάρω το μάθημα» και να «αλλάξω πίστα». Όταν έχω κουραστεί να πονάω, όταν έχω σιχαθεί τα πισωγυρίσματα, όταν με πληγώνει η αναβλητικότητά μου, τότε ένα νέο ξεκίνημα είναι δυνατό. Επιλέγω τον κατάλληλο σύμμαχο, τον κατάλληλο coach, τον κατάλληλο ειδικό και κάνω μια μικρή ή μεγάλη επένδυση, δεσμεύω χρόνο, χρήμα και ενέργεια δουλεύοντας πάνω στην ουσιαστική πρόοδο και αλλαγή μου.

Σε ένα κομμάτι από αυτή την όμορφη και αναγεννητική διαδικασία νιώθω να συνετέλεσα, στα πλαίσια της συμμετοχής μου στη διημερίδα «Η Ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση» στην οποία και ήταν μεγάλη η τιμή μου να προσκληθώ. Ευχαριστώ θερμά!»

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία και επιμέλεια της Διευθύντριας Κοινωνικής Πολιτικής και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Χανίων Αθηνάς Πετράκη, αποτυπώνοντας το καινοτόμο και πρότυπο πλάνο δημοσιότητας για το ΕΣΠΑ Κρήτη 2014 – 2020.

p1

 

p2

p4

p4