Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

29/11/2018, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κ. Παναγόπουλο

30.11.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 10:11

O Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συναντήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Χανίων με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, και τους διοργανωτές των διεθνών αγώνων στίβου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ – ΧΑΝΙΑ 2019”, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στις 9 Ιουνίου 2019.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Αθλητισμού, Γιάννης Μαράκης και Σταύρος Φιωτάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος», Γιώργος Γιατρουδάκης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «ΚΥΔΩΝ», Σάκης Κουβάτσος, ο Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, μέλη του Δ.Σ. και παράγοντες του ΣΕΓΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η προετοιμασία της διεθνούς διοργάνωσης, την οποία, όπως επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας, ο Δήμος Χανίων θα στηρίξει με κάθε τρόπο, καθώς “πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, μέσω του οποίου θα προβληθεί ο τόπος μας διεθνώς, προάγοντας παράλληλα τα αθλητικά ιδεώδη”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων.

p1

p2