Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

14/6/2018, Απομάκρυνση ανενεργού περιπτέρου στην Πλατεία Δικαστηρίων. Ταυτόχρονα, απομακρύνθηκε και το στέγαστρο των ΤΑΞΙ πλησίον του περιπτέρου

14.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Σε μια κίνηση που δίνει αισθητική αλλά και ουσιαστική “αναπνοή” στην πλατεία Δικαστηρίων προέβη την Πέμπτη (14/6) το πρωί ο Δήμος Χανίων. Συνεργείο του Δήμου Χανίων απομάκρυνε το ανενεργό περίπτερο στην πλατεία Δικαστηρίων αλλά και το στέγαστρο των ΤΑΞΙ πλησίον αυτού.


Μάλιστα, η απομάκρυνση του στεγάστρου των ΤΑΞΙ έγινε κατόπιν συνεννόησης του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, με τον πρόεδρο του Σύνδεσμου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Νομού Χανίων, Ηλία Καραπατάκη.

p1

p2

Τις εργασίες απομάκρυνσης των δύο περιπτέρων συντόνισαν ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ξανθουδάκης και Υπηρεσιακοί Παράγοντες του Δήμου Χανίων.

p3

Σε δηλώσεις του, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Γιώργος Ξανθουδάκης ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ότι, η απομάκρυνση των περιπτέρων αποτελεί αίτημα των κατοίκων των διαφόρων περιοχών, αφού δημιουργούσαν πρόβλημα στην προσβασιμότητα και ετίθεντο ζητήματα με την υγιεινή των χώρων”.

p4

Την επόμενη εβδομάδα θα απομακρυνθεί ένα ακόμα ανενεργό περίπτερο επί των οδών Γκερόλα και Κ. Μητσοτάκη και στο αμέσως επόμενο διάστημα ένα ανενεργό περίπτερο στην Παρηγοριά. Για αυτά τα περίπτερα υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

 

BINTEO ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ