Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

17/9/2018, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

17.09.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 12:09

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, στις 12.00, στη Συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρηθεί στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου CirClE 2018 «Προκλήσεις για τα νησιά στην εποχή της κυκλικής οικονομίας», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (Μ.Α.Ι.Χ.), από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018. Στόχοι του Συνεδρίου είναι: Ο εντοπισμός ορθών πρακτικών, η τόνωση της διασυνοριακής συνεργασίας, η ενίσχυση των οικονομικών και επιχειρηματικών ευκαιριών, η προώθηση της πράσινης και μπλε αειφόρου ανάπτυξης και η εφαρμογή πρακτικών κυκλικής οικονομίας στις νησιωτικές περιοχές της Μεσογείου.

Τη Συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο Προϊστάμενος της Διοικητικής Μονάδας Πολιτικής Συνοχής και Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Γενικής Δ/νσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γεώργιος Κρεμλής, και ο Δ/νων Σύμβουλος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ), Γιάννης Κουτράκης.