Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

28/2/2017,Εργαστηρίων Ψυχοεκπαιδευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Γονέων για γονείς που έχουν παιδιά στην εφηβεία από τον ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων.

28.02.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:02

O Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων ενημερώνει ότι, πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα ομάδα των Εργαστηρίων Ψυχοεκπαιδευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Γονέων για γονείς που έχουν παιδιά στην εφηβεία κατά την περίοδο Μάρτιος- Μάιος 2018.

Απώτερος στόχος των εργαστηρίων η στήριξη και η ενίσχυση των γονέων ώστε:

  • Να βελτιώσουν την επικοινωνία στην οικογένεια.

  • Να αντιληφθούν τις αναπτυξιακές ανάγκες των παιδιών τους, αποδεχόμενοι τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους.

  • Να βοηθήσουν το παιδί στην προοδευτική ανεξαρτητοποίηση του.

  • Να ασχοληθούν με την προσωπική τους ανάπτυξη και γενικότερα να αναπτύξουν στάσεις ώστε να δρουν και να συναισθάνονται με τρόπο εποικοδομητικό τόσο στα ατομικά όσο και στα κοινωνικά ζητήματα.

Τα μέλη της θα δουλεύουν με βιωματικό τρόπο,θα έχουν τη δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής εμπειριών μέσα από βιωματικές ασκήσεις, παίξιμο ρόλων καθώς και έκφραση των συναισθημάτων.

         Η ομάδα θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 7:00μμ-9:00 μμ και η συμμετοχή στο πρόγραμμα θα είναι δωρεάν. Θα πραγματοποιηθούν δέκα δίωρες συναντήσεις οι οποίες θα γίνονται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του ΔΟΚΟΙΠΠ που βρίσκεται στην Επισκόπου Νικηφόρου 31 στην Παλιά Πόλη. Πληροφορίες–εγγραφές, Κυδωνίας 29 στο τηλέφωνο 28213-41628 &28210-54650 από τις 9.00πμ-3.00 μμ καθημερινά.

Υπεύθυνη των ομάδων Μαλανδράκη Κατερίνα Ψυχολόγος.