Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

27/8/2018, Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας με την κατασκευή των οκτώ νέων σχολείων”

27.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Με συντονισμένες προσπάθειες ολοκληρώνεται σταδιακά το όραμά μας, η κατασκευή των οκτώ νέων σχολείων και η ανακατασκευή του Πάρκου Ειρήνης & Φιλίας των Λαών, κόστους 40 εκ. ευρώ. Η μεγαλύτερη επένδυση, που έγινε τα τελευταία 70 χρόνια στον Δήμο μας, σε τέσσερα χρόνια από σήμερα θα είναι πραγματικότητα. Εργαζόμαστε με σύστημα και μεθοδικά για το μέλλον των παιδιών μας και αυτό έχει μεγάλη αξία.

Είμαστε, άλλωστε, ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, που κατάφερε να εντάξει σχολεία στον Νόμο περί Σ.Δ.Ι.Τ., καλύπτοντας σημαντικές ελλείψεις στις περιοχές της Νέας Κυδωνίας, του Ακρωτηρίου, των Περιβολίων, του “Ελ. Βενιζέλου” και της πόλης των Χανίων. Προσφέρουμε μία μέγιστη υπηρεσία, εργαζόμενοι μεθοδικά, βάζοντας τις βάσεις για τα Χανιά του αύριο”.

Στη δήλωση αυτή προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 27/8/2018, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο περιθώριο σύσκεψης της ομάδας έργου, στην οποία προήδρευσε στο Γραφείο του, στο Δημαρχείο. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Φραγκάκης, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Δ/νσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης και Γρ. Δημάρχου.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της ομάδας έργου, με στόχο τον συντονισμό των ενεργειών εκ μέρους των Υπηρεσιών του Δήμου, αναφορικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος των υποψήφιων αναδόχων για τη συμμετοχή τους στον διεθνή διαγωνισμού, ώστε να προχωρήσει άμεσα η πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού για το συγκεκριμένο έργο πνοής.

p1