Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

28/8/2018, Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε επιτυχόντες Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.

28.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 10:08

Συγχαρητήρια προς όλους τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων - αλλά και όλου του Νομού - για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Εύχομαι η νέα αυτή προοπτική, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στηρίξατε την προσπάθεια των παιδιών.

Θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας ότι η ζωή είναι μπροστά με πολλές επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις δουν και να τις αξιοποιήσουν.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω τους ιδιοκτήτες ακινήτων του Δήμου μας να διευκολύνουν τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους στο νέο τους ξεκίνημα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εγκατασταθούν με ευκολία στον τόπο μας. Θα πρέπει όλοι να ενεργήσουμε υπεύθυνα, ώστε να εξασφαλίσουμε στους νέους αυτούς ανθρώπους τις καλύτερες συνθήκες και τα φοιτητικά τους χρόνια να τους μείνουν πραγματικά αξέχαστα».

p1