Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

17/7/2018, Επισκευές – Συντηρήσεις οδών Δ.Ε. Κεραμειών – Υπογραφή Σύμβασης από τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

17.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση “ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ”, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης φθορών στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Κεραμειών, όπου αυτές απαιτηθούν, προκειμένου να επισκευαστεί το παλαιό και φθαρμένο οδόστρωμα, καθώς και να αποκατασταθεί άμεσα η οδική ασφάλεια.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει: “Βελτιώνουμε με όσα μέσα διαθέτουμε την κατάσταση του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου μας, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις περιαστικές περιοχές. Ήδη σήμερα εκτελούνται σημαντικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις του οδικού δικτύου στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας από τον Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Το μεγαλύτερο μέρος των παρεμβάσεων αυτών θα εκτελεστεί από το φθινόπωρο του παρόντος έτους, ενώ αυτές θα επεκταθούν και σε άλλα σημεία, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, με βασική μας μέριμνα την αποκατάσταση της ασφάλειας των συνδημοτών και των επισκεπτών μας κατά τις μετακινήσεις τους”.

p1