Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

19/12/2018, Υπογράφτηκε σύμβαση για την “Κατασκευή Πεζοδρομίων στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου” ανάμεσα τους και στο τμήμα (απέναντι από το Πολυτεχνείο Κρήτης) που έχουν συμβεί πολλά τραγικά ατυχήματα

20.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Τ. Βάμβουκας: Δίδεται λύση σε ένα πρόβλημα που το ζητάει εναγωνίως η κοινωνία μας

p1


Υπεγράφη την Τετάρτη (19/12) στο Δημαρχείο Χανίων, από τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα και τον ανάδοχο εργολάβο, η σύμβαση του έργου Κατασκευή Πεζοδρομίων στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου”, αρχικού προϋπολογισμού 74.000 (με Φ.Π.Α.). Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Ξανθουδάκη και Κυριάκου Καζάκου, του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Κουτράκη και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Η σύμβαση αφορά την κατασκευή πεζοδρομίων στην Τοπική Κοινότητα Κουνουπιδιανών.

Μεταξύ των πεζοδρομίων που θα κατασκευαστούν, και σε αυτό έχουμε δώσει άμεση προτεραιότητα, είναι η δημιουργία πεζοδρομίου στο σημείο που έχουν γίνει τραγικά ατυχήματα, απέναντι από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Δίδεται λύση σε ένα πρόβλημα που το ζητάει εναγωνίως η κοινωνία μας. Να τονίσουμε επίσης ότι προχωράμε άμεσα σε αυτή την ενέργεια, παρά το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο τμήμα δε βρίσκεται στη δικαιοδοσία του Δήμου Χανίων. Κρίναμε ωστόσο απαραίτητο να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία ώστε να αποφευχθούν κι άλλα τραγικά ατυχήματα. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα θα ακολουθήσει η κατασκευή κι άλλων πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.