Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

28/2/2018, Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Χανίων από εθελοντές κτηνιάτρους.

28.02.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:02

Μετά από παλινωδίες και αρκετά προβλήματα γραφειοκρατικών αγκυλώσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών υλοποιήθηκε η απόφαση 68/2018 του Δ.Σ. με αποτέλεσμα το τριήμερο 23 24 και 26 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Χανίων από εθελοντές κτηνιάτρους. Συνολικά έγιναν 79 στειρώσεις σε ζώα συντροφιάς 30 εκ' των οποίων ήταν σε πρώιμο στάδιο εγκυμοσύνης.

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Βλαχάκης μετά το πέρας του προγράμματος προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Όπως είχα δεσμευτεί όταν ανέλαβα την συγκεκριμένη αρμοδιότητα ο Δήμος Χανίων θα αντιμετωπίσει το θέμα υπεύθυνα με αποφασιστικότητα και με ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύω πως οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες μας όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, να δράσουμε συντονισμένα και συντεταγμένα διότι το θέμα των αδέσποτων αποτελεί ένα κοινωνικό πρόβλημα το οποίο μέρα με την μέρα γιγαντώνεται. Προσωπικά δεσμεύομαι πως θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα εξεύρεσης αμεσότερης λύσης σεβόμενος πάντα όλες τις απόψεις των αρμόδιων φορέων”.

Τέλος ο Δήμος Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε όλη την διάρκεια του προγράμματος και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα τα μέλη των Φιλοζωικών Συλλόγων και τους εθελοντές χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.