Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

10/12/2018, Στελέχη των Δήμων Πάφου & Λέσβου στο πλαίσιο συνάντησης στο Δημαρχείο Χανίων για τις “έξυπνες πόλεις”

10.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 10/12/2018, στο Δημαρχείο Χανίων η Τεχνική Συνάντηση της Πράξης “SMART CITIES” με τη συμμετοχή στελεχών των Δήμων Πάφου, Χανίων και Λέσβου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε σύντομο χαιρετισμό του ανέδειξε τη σημασία της ορθής υλοποίησης της εν λόγω πράξης, δεδομένης τη σημασίας, που λαμβάνει στις μέρες μας η δημιουργία συνθηκών συνεργασίας «έξυπνων πόλεων». Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, όπως επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας, πρόκειται να αναπτυχθούν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα αλληλεπίδρασης πρωτίστως των Δήμων με τους δημότες, και έπειτα με τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες.

Στην ιδιαιτέρως εποικοδομητική συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δικαιούχων της Πράξης, Δήμων Πάφου, Χανίων και Λέσβου. Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί ότι, στο πλαίσιο της πράξης, ο Δήμος Χανίων διοργανώνει αύριο, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στις 9.30, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) την 1η Ημερίδα Πληροφόρησης της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνης πόλης σε δήμους της Κύπρου, της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου» και ακρωνύμιο «Smart Cities».

Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι των Δικαιούχων της Πράξης, Δήμων Πάφου, Χανίων και Λέσβου καθώς και επιστήμονες, που θα αναφερθούν σε θέματα, όπως: “Smart City”, “City Marketing” & “City Branding”.

Το πρόγραμμα στην ημερίδα

p1

p2

p3

p4

p5