Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

30/10/2018, Επισκευές – Συντηρήσεις Υποδομών Οδών Δ.Ε. Σούδας – Υπογραφή σύμβασης στο Δημαρχείο Χανίων

30.10.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 10:10

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΣΟΥΔΑΣ», αρχικού προϋπολογισμού 74.000 ευρώ. Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου για τη Δ.Ε. Σούδας, Ευτύχη Κονταξάκη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας, Κων/νου Φωκά, και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Απτέρων, Γιάννη Μιχελιουδάκη.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών στα οδοστρώματα του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Σούδας, όπου αυτές απαιτηθούν, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η οδική ασφάλεια.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει: “Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το έργο της δημοτικής μας αρχής για τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, το οποίο παρουσιάζει ζημιές είτε λόγω παλαιότητας, είτε από τη διέλευση δικτύων άλλων Οργανισμών, κ.α. Προχωράμε με στοχευμένες παρεμβάσεις και με τα μέσα, που διαθέτουμε, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στις περιαστικές περιοχές του Δήμου μας”, τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Βάμβουκας.

p1