Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

5/7/2018, Με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων: 3 on 3 μπάσκετ, αυτό το Σαββατοκύριακο (7 και 8/7 στα Χανιά)

05.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 12:07

Το 3 on 3” μπάσκετ είναι ...πρό των πυλών και θα φιλοξενηθεί και φέτος στα Χανιά (3η σερί χρονιά), το προσεχές Σαββατοκύριακο (7 και 8/7) και αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων, της Ε.Ο.Κ., του ΠΣΑΚ και της ΕΚΑΣΚ.

 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται στην πόλη μας και αποτελεί έναν καλό “πυρήνα” ώστε το μπάσκετ στα Χανιά να καλλιεργείται περαιτέρω.

p2

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη (5/7) το πρωί στο κλειστό Κλαδισού, τονίστηκαν από τους διοργανωτές τα ακόλουθα:

 

Σταύρος Φιωτάκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Χανίων): Ο Δήμος Χανίων καλωσορίζει τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "τάπα στη βία και το ρατσισμό", είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες αθλητικές δράσεις. Καλούμε μικρούς και μεγάλους, να αγωνιστούν δίπλα στους διεθνείς αθλητές Χρυσικόπουλο, Σαλούστρο, Γκίκα, Μαραγκό, Βουλγαρη, Παπαντωνίου, Διαμαντάκο, Κουζελογλου, τον συντοπίτη μας Γλυνιαδακη και τον Χανιώτη προπονητή Καλαφατάκη. Ευχόμαστε να πάνε ολα καλά στη διοργάνωση που θα γινει για πρώτη φορά στους Αγίους Αποστολους.Ανδρέας Γλυνιαδάκης (Αντιπρόεδρος ΠΣΑΚ): Ειμαι πολυ χαρούμενος, που για 3η συνεχόμενη χρόνια, η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τα Χανια, θα φιλοξενήσουν το τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει σφιχτά το μπασκετ και αυτό είναι πολυ όμορφο.

Εφέτος επιλέξαμε να γίνει το τουρνουά δίπλα στην παραλία και αυτό το κάνει ξεχωριστό διότι οι τουρίστες θα βλέπουν για ποιο λόγο η Ελλάδα θεωρείται μπασκετοχωρα, ενώ όλοι μπορούμε να πάμε να κάνουμε και μερικές βουτιές μετά το παιχνίδι.

Στο τουρνουά των Χανίων, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει και αρκετούς διεθνείς, ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΚ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, όσοι εβαλαν το χέρι τους για να διεξαχθεί και πάλι τουρνουά 3ΟΝ3 στη Χανιά και φυσικά τους χορηγούς.

Καλώ όλο τον κόσμο των Χανίων να έρθει και να παίξουμε ατελείωτα αυτό που αγαπάμε.

 

Βασίλης Φουντουλάκης (μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ): Η ΕΚΑΣΚ στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Το 3ΟΝ3 μπασκετ έχει καθιερωθεί στα Χανιά ως ένα σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και μέσω αυτού, οι συμμετέχοντες να βελτιώνουν την ικανότητα τους και να ψυχαγωγούνται.


Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο πάρκινγκ των Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ. το Σάββατο 7 Ιουλίου 09:00-14:00 & 17:00-20:00 και την Κυριακή 10:00-14:00 & 17:00-20:00.