Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

13/6/2018, Επισκευές – Συντηρήσεις Υποδομών Οδών Δ.Ε. Θερίσου – Υπογραφή σύμβασης στο Δημαρχείο Χανίων

13.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 13/6/2018, από τον Δήμο Χανίων και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΘΕΡΙΣΟΥ, ΕΤΟΥΣ 2018», αρχικού προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.

 

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών στα οδοστρώματα του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Θερίσου, όπου αυτές απαιτηθούν, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η οδική ασφάλεια.

 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το έργο της δημοτικής αρχής αναφορικά με τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, το οποίο σε πολλά σημεία έχει υποστεί ζημιές είτε λόγω παλαιότητας, είτε από τη διέλευση δικτύων άλλων Οργανισμών, την κακοκαιρία, κ.α. “Προχωράμε με παρεμβάσεις, όπου απαιτηθεί και με τα μέσα, που διαθέτουμε, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στις περιαστικές περιοχές του Δήμου μας, ώστε να βελτιώσουμε την άσχημη και συχνά επικίνδυνη κατάσταση του οδικού δικτύου. Η μέριμνα μας αφορά το σύνολο των σημείων του Δήμου μας, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των συνδημοτών και των επισκεπτών μας”, τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Βάμβουκας.