Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

1/8/2018, Δήλωση Δημάρχου Χανίων, κ. Τάσου Βάμβουκα με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου

01.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:08

Με αφορμή ερώτηση Μέσων Ενημέρωσης για τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

Η περιοχή των Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου είναι μια πολυπληθής περιοχή του Δήμου Χανίων και είναι βέβαιο ότι έχει ανάγκη τραπεζικά υποκαταστήματα, πλήρους λειτουργίας. Οι Τράπεζες, ως γνωστόν, είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Καλούμε την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και τις υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες να δουν με προσοχή τις ανάγκες που έχουν οι πολίτες της περιοχής των Κουνουπιδιανών και ευρύτερα του Ακρωτηρίου και τις παρεχόμενες προς αυτούς, υπηρεσίες.

 

Καλούμε λοιπόν την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος να επανεξετάσει την απόφασή της για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος Κουνουπιδιανών, αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές Τράπεζες να δουν με ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι πολυπληθής και,ως εκ τούτου, έχει διαρκείς τραπεζικές ανάγκες”.