Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

30/7/2018, Δήμος Χανίων: Απομάκρυνση τρίστηλου με δύο μετασχηματιστές από σημείο στο κέντρο των Χανίων - Επιστολή προς το Υπουργείο Πολιτισμού

30.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

p3

Επιστολή (Aρ. Πρωτοκόλλου: 35659) απέστειλε την Παρασκευή (27/7), ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στο Υπουργείο Πολιτισμού που αφορά την "Απομάκρυνση τρίστηλου με δύο μετασχηματιστές" επί του πεζοδρομίου της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη (κοντά στην οδό Χάληδων).

p4

Μέσω της επιστολής ζητείται η μετακίνηση του τρίστηλου, σε χώρο μεταξύ της Δημοτικής Πινακοθήκης και της Τράπεζας που βρίσκεταEπιστολή (Aρ. Πρωτοκόλλου: 35659)  απέστειλε την Παρασκευή (27/7), ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στο Υπουργείο Πολιτισμού που αφορά την "Απομάκρυνση τρίστηλου με δύο μετασχηματιστές" επί του πεζοδρομίου της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη (κοντά στην οδό Χάληδων).
Μέσω της επιστολής ζητείται η μετακίνηση του τρίστηλου, σε χώρο μεταξύ της Δημοτικής Πινακοθήκης και της Τράπεζας που βρίσκεται εκεί (στην αρχή της οδού Χάληδων). Το σημείο που προτείνεται δεν επηρεάζει την αισθητική του χώρου.

Αναλυτικά η επιστολή:


p2

p1