Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

26/9/2018, Δράσεις Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

26.09.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Tρίτης Hλικίας το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων.

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, το πρωί, σε συνεργασία με το 11ο Δημοτικό σχολείο Χανίων, γιαγιάδες και παππούδες θα καθίσουν στην έδρα του δασκάλου μα και στα θρανία των μαθητών! Θα διδάξουν και θα διδαχθούν από την αλληλεπίδρασή τους με τους μικρούς τους φίλους.

Το απόγευμα στις 18:30 θα γίνει τελετή εγκαινίων του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας  στο χώρο του  Δημοτικού Γηροκομείου. που ήδη έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Την ίδια ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλήτρια τη δημοσιογράφο. Καίτη Αλέξη, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από τη Χανιώτικη μουσική παρέα «Καθ΄ ωδών».

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. οι ηλικιωμένοι θα υποδεχθούν μαθητές από το 5ο Δημοτικό Sχολείο Χανίων, για ποικίλες αθλητικές δράσεις, Κυνήγι Θησαυρού και μαθήματα μαγειρικής.

Το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου ενημερώνουμε, επίσης, ότι θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Οσίου Παταπίου μνημόσυνο στη μνήμη των αποβιωσάντων ευεργετών, δωρητών, διατελεσάντων Δημάρχων, μελών του Δ.Σ., εργαζομένων και ηλικιωμένων. που φιλοξενήθηκαν στο ίδρυμα.