Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

19/6/2018, Στην τελική ευθεία η έγκριση της χρηματοδότησης για τη νέα Βιβλιοθήκη στην οδό Τζανακάκη - Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Η πρότασή μας έχει αξιολογηθεί θετικά”

19.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Έπειτα από ερωτήματα, που διατυπώνονται αναφορικά με τη χρηματοδότηση του έργου “Αποκατάσταση διατηρητέου νεοκλασικού κτιρίου του Δήμου Χανίων για λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης”, στη συμβολή των οδών Τζανακάκη και Ερωτοκρίτου, γνωστοποιείται ότι κατά την πρόσφατη επικοινωνία, που είχε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με το αρμόδιο Υπουργείο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει τύχει καταρχήν θετικής αξιολόγησης για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία ΕΣΠΑ 2014 – 2020”, με το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως ενημερώθηκε ο κ. Βάμβουκας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η σχετική Απόφαση ένταξης του έργου από την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ, Ευγενία Φωτονιάτα.

Μόλις αυτό γίνει θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση από τον Δήμο Χανίων για το σημαντικό αυτό έργο, που δικαιολογημένα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.  

Στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=OmMmRitgaPs&feature=youtu.be μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δήλωση του Δημάρχου Χανίων για το θέμα.

p1