Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

12/3/2018, Με επιτυχία η εκδήλωση «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά»!: Στην παιδική - εφηβική βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

12.03.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά»! την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

Μεγάλη η προσέλευση των παιδιών, μαγική η αφήγηση της Ελένης Σβορώνου, με τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν ενεργά και με μεγάλο ενθουσιασμό στην αφήγηση και στο διαδραστικό παιχνίδι.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, παρευρέθηκε και συμμετείχε ενεργά, αφού αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο ένα κινέζικο παραμύθι στους μικρούς μας φίλους, ενώ η προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου, Βιβή Χουδαλάκη, αναφέρθηκε στον όμορφο ανακαινισμένο πρόσφατα χώρο στην υπέροχη Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη στον Δημοτικό Κήπο και στη συνεργάτη από παλιά, την εξαιρετική και πολύ δραστήρια συγγραφέα παιδικών βιβλίων και υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της W.W.F, Ελένη Σβορώνου.

Ευχαριστίες οφείλονται στο Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Δασκαλάκη και το μέλος του Δ.Σ., Χαράλαμπο Ζολινδάκη, τον σύλλογο "Η προστασία των ζώων", τη Χαρά Σφακιανάκη και την Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη και φυσικά την κτηνίατρο Μυρσίνη Σβορώνου, που απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με τα κατοικίδιά τους.

p2

p1