Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

1/3/2018, Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες τον Μάρτιο στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες των Χανίων

01.03.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:03

Ένα ταξίδι γεμάτο συγγραφείς και βιβλία για μικρούς και μεγάλους υπόσχονται οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων για τον μήνα Μάρτιο. Ειδικότερα, όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Βαρβάρα Περράκη, σήμερα, Πέμπτη 1/3/2018, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο Χανίων, “θα πρέπει να διαβάζουμε, ώστε να ζούμε ουσιαστικά”, τονίζοντας ότι οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται μεταξύ άλλων στα παιδιά, την οικολογία, την πεζογραφία, την ποίηση, τη γυναίκα και την επιστήμη.

Μάλιστα, η κα. Περράκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων διαμορφώνουν το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμά της, όπως τους εθελοντές, τη Δημοτική Πινακοθήκη, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων, τον Σύλλογο Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, κ.α.

Από την πλευρά της η Προϊσταμένη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Βιβή Χουδαλάκη, υπογραμμίζοντας ότι για κάθε παιδί υπάρχει ένα βιβλίο, παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που αφορά τα παιδιά και τους εφήβους.

Εκδηλώσεις Βιβλιοθηκών

 

p1