Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

17/12/2018, Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων στο Θέατρο “Μ. Θεοδωράκης”

17.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 11:12

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα μέλη της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων σε όλους όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή 16/12/2018 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μουσικό-θεατρικό δίπτυχο “Ο Αστρογέννητος συναντά τους Beatles”. Πρόκειται για την περιληπτική παράσταση των δύο έργων, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., ενώ τα έργα θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα το καλοκαίρι του 2019.

Με την ολοκλήρωση της παράστασης στο κατάμεστο Θέατρο ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την εντυπωσιακή του ανταπόκριση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Χανίων στηρίζει τη Χορωδία από το 2016, όταν αυθόρμητα έπειτα από μία παράστασή υποσχέθηκε ο ίδιος την υιοθεσία και τη στήριξή της από τον Δήμο. “Το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας, που γίνεται στο πλαίσιο της Χορωδίας, μας γεμίζει διαρκώς χαρά και υπερηφάνεια Συγχαίρω τον μεγάλο δάσκαλο, Γιώργο Καλούτση, τους εξαιρετικούς μουσικούς, Νίκο Περάκη και Αφροδίτη Μητσοτάκη, την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου, Μελπομένη Σκουλά, τα πολύ ταλαντούχα παιδιά μας και τις οικογένειές τους, καθώς και όλους τους συντελεστές τόσο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα όσο και για την ποιότητα, που προσφέρουν στην πόλη και τα παιδιά”, κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη, ενώ προαιρετικά υπήρχε κουτί εισφοράς υπέρ του σκοπού του Santa Run Chania.

p1

p2

p4

p3