Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

21/6/2018, Κατεδάφιση υποσταθμού ΔΕΗ στη Χαλέπα – Βάμβουκας: “Βάζουμε στόχο η πόλη μας να καθαρίσει από υπολείμματα του παρελθόντος και να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα”

21.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Ακόμα ένα σημείο στην πόλη των Χανίων “ανέπνευσε” , μετά από τις εργασίες που έλαβαν χώρα την Πέμπτη (21/6) το πρωί.

p1

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατεδάφισης του επικινδύνως ετοιμόρροπου υποσταθμού της ΔΕΗ, που βρισκόταν, για πολλές δεκαετίες, στη συμβολή των οδών Χαλέπας & Γραμβούσης (γεφυράκι). Η παρουσία του συγκεκριμένου υποσταθμού στην περιοχή, ο οποίος ταυτόχρονα δεν είχε καμία χρησιμότητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθιστούσε το σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο. Η κατεδάφισή του δίνει “ανάσα” στην περιοχή της Χαλέπας, ενώ βοηθά και την προσβασιμότατα.

p2

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας που βρέθηκε στο σημείο κατά τη διάρκεια των εργασιών, “η δημοτική μας αρχή έχει βάλει ως στόχο να βελτιώσει την προσβασιμότητα στην πόλη μας και να καθαρίσει όλα τα υπολείμματα του παρελθόντος. Πρόκειται για παλιά περίπτερα, παραπήγματα κτλ, τα οποία αποτελούν εστίες λειτουργικής και αισθητικής ρύπανσης”.

p3

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στο σημείο βρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γ. Ξανθουδάκης.

Στην περιοχή και λόγω των εργασιών και ύστερα από συνεννόηση με την τροχαία Χανίων, διακόπηκε η κυκλοφορία για περίπου μία ώρα, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.

p4

 

BINTEO: