Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

06/12/2019, Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

06.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 11:12

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη


Ο Δήμος Χανίων φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όπου ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και το Δημοτικό Συμβούλιο φωταγωγήσαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Την φωταγώγηση του δέντρου συνόδευσε η Φιλαρμονική με εορταστικές μελωδίες αλλά και το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων που ετοίμασε γευστικές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, όπως λουκουμάδες, φρέσκο ποπ-κορν και μαλλί της γριάς.

Ακολούθησε συναυλία με τη γνωστή καλλιτέχνιδα, Μιρέλλα Πάχου, η οποία ερμήνευσε τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Εκτός προγράμματος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια και ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Σαββιδάκης που βρίσκεται στα Χανιά για προγραμματισμένη συναυλία του.

Η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, δίνει το έναυσμα για μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη πόλη μας, όπως το Santa Run στις 26 Δεκεμβρίου και η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά, από τις 10.00 έως τις 23.00.

 

p1

 

p2

 

p3

 

p4

 

p5

 

p6