Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

16/12/2019, Aπό το National Theatre of London... στο ΚΑΜ

16.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 11:59

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 20.00 μμ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείυ σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντέννα, θα μεταδοθεί η θεατρική παράσταση του έργου του Peter Morgan «The Audience», σε σκηνοθεσία Stephen Daldry, από το βραβευμένο πρόγραμμα θεατρικών μεταδόσεων NT Live του National Theatre of London.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren (Η βασίλισσα), παίζει την Βασίλισσα Ελισάβετ Β' στη βραβευμένη με το βραβείο Tony παραγωγή του «The Audience».

Κινηματογραφημένο ζωντανά στο West End του Λονδίνου το 2013, μεταδίδεται στην αρχική του μορφή επιστρέφοντας στους κινηματογράφους όλου του κόσμου δίνοντας το στίγμα των 10ων γενεθλίων του National Theatre Live.

Για 60 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' συναντιόταν με κάθε έναν από τους δώδεκα πρωθυπουργούς της σε μια ιδιωτική εβδομαδιαία συνάντηση. Αυτή η συνάντηση ήταν γνωστή ως η Ακρόαση. Κανείς δεν ξέρει τι συζητούσαν, ούτε καν οι σύζυγοί τους.
Από το γερόλυκο Ουίνστον Τσόρτσιλ, μέχρι τη Σιδηρά Κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ και τέλος το Ντέιβιντ Κάμερον, η βασίλισσα συμβουλεύει τους πρωθυπουργούς της για όλα τα θέματα τόσο τα δημόσια όσο και τα προσωπικά. Μέσα από αυτές τις ιδιωτικές ακροάσεις, διαφαίνεται η γυναίκα πίσω από το στέμμα, και γινόμαστε μάρτυρες των στιγμών που διαμόρφωσαν μία μονάρχη.

Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Γενική Είσοδος: 12€
Παιδιά έως 12 ετών: 10€
Φοιτητικό: 10€
Ανέργων: 10€
Ομαδικά Εισιτήρια (πάνω από 20): 10€

p1