Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

16/12/2019, Στο νέο Δ.Σ του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μ. Τσουπάκης

16.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτο νέο Δ.Σ του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μ. ΤσουπάκηςΣυγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, στο οποίο ο Δήμος Χανίων εκπροσωπείται από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Μιχάλη Τσουπάκη, όπου εξελέγη ταμίας του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσουπάκης δήλωσε σχετικά με την εκλογή του: “Είναι μια θέση ευθύνης, για τον Δήμο μας η διαχείριση και η επίλυση του ζητήματος των απορριμάτων είναι προτεραιότητα. Το Πανελλήνιο Δίκτυο αποτελεί βασικό πυλώνα για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών ορθολογικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στη χώρα μας. Προς την κατεύθυνση αυτή κινούμαστε και εμείς ως δημοτική αρχή, έχοντας τοποθετήσει τη διαχείριση των απορριμμάτων στα βασικά ζητήματα της ατζέντας μας”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του επταμελούς Δ.Σ. του Δικτύου διαμορφώθηκαν ως εξής: Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Καπετζώνης (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας), αντιπρόεδρος ο κ. Δημοσθένης Μαυρίδης (ΦοΔΣΑ Δυτικής Μακεδονίας), Γραμματέας ο κ. Ιωάννης Σέγκος, (πρόεδρος ΦοΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδας ΑΕ ΟΤΑ – Δήμαρχος Χερσονήσου), ταμίας ο κ. Μιχαήλ Τσουπάκης (ΔΕΔΙΣΑ Χανίων) και μέλη ο κ. Ορέστης Πλιάσας (ΠΑΔΥΘ), ο κ. Στέφανος Αποστόλου (ΦοΔΣΑ Μυτιλίνης) και ο Νικόλαος Καλατζής (ΦοΔΣΑ Ηπείρου – Δήμαρχος Ζήρου).