Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

18/12/2019, Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Χανίων, στην πλατεία 1866.

18.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Πραγματοποιήθηκε το Γεύμα Αγάπης στην πλατεία 1866, από τον Δήμο Χανίων

 

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» της Hotelier Education, προσέφεραν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία 1886, 150 μερίδες φαγητό σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας

Τα γεύματα αγάπης σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, όπως έκανε γνωστό η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη. Συγκεκριμένα την ημέρα των Χριστουγέννων και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στις 12:00 το μεσημέρι, θα προσφερθεί γεύμα από το Δήμο Χανίων στο χώρο των Συσσιτίων του Φιλόπτωχου στη Σπλάντζια.

«Αυτό το γεύμα αποτελεί ουσιαστικά ένα μήνυμα αγάπης για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου», τόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Ζερβουδάκη και πρόσθεσε ότι ο Δήμος προσπαθεί να στηρίξει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που υποφέρουν: «Είναι άνθρωποι που δεν είχαν την ευκαιρία που έχουμε εμείς να έχουν μια στέγη ή μια σταθερή δουλειά. Τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, ας κάνουμε αυτό που πρέπει να οφείλουμε ως άνθρωποι».

Συνεχίζοντας η κα Ζερβουδάκη υπογράμμισε ότι τα γεύματα αγάπης θα συνεχιστούν και συγκεκριμένα παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ακολουθήσει άλλο ένα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη συνεργασία του Δήμου με ένα άλλο ΙΕΚ.

«Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή προσφέρουμε 150 μερίδες φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ένα πιάτο φαΐ, μια ζεστή κουβέντα κι ένα χαμόγελο», ανέφερε η διευθύντρια του Hotelier Education Μαρία Λαμπάκη και συμπλήρωσε ότι τα εκπαιδευτήρια Hotelier Education είναι πάντα αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες. «Τα παιδιά πάντα αγκαλιάζουν τέτοιες πρωτοβουλίες με μεγάλη αγάπη και ευχόμαστε από τη μεριά μας χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε η κα Λαμπάκη.