Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

23/12/2019, Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για τις ανάγκες κάλυψης πετρελαίου θέρμανσης, στις σχολικές μονάδες του δήμου.

23.12.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 01:12

Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για τις ανάγκες κάλυψης πετρελαίου θέρμανσης, στις σχολικές μονάδες του δήμου.Η τελευταία συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για το 2019, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2019, στο Δημαρχείο Χανίων.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βαρδάκης Αντώνης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Βλαζάκης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσίων και αναπληρωματικός πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Ξανθουδάκης Γιώργος αλλά και μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Το θέμα της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας αποτέλεσε η κατανομή πιστώσεων σε σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας του δήμου Χανίων για τις ανάγκες κάλυψης πετρελαίου θέρμανσης (συμπληρωματική κατανομή από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων).