Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

30/12/2019, Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Santa Run στα Χανιά

02.01.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 08:01

Όλη η πόλη μια αγκαλιά για καλό σκοπό!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Santa Run στα Χανιά

 

Χιλιάδες Χανιώτες έβαλαν την στολή του Άγιου Βασίλη και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των προηγούμενων ημερών για να συμμετάσχουν στο 9ο συνεχόμενο Santa Run, την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, στα Χανιά. Φέτος, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με το σωματείο Santa Run και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, δίνοντας το έναυσμα της παρέλασης των “Άγιων Βασίληδων”, δήλωσε: “Ο Δήμος Χανίων στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και όλοι πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή του κόσμου σε ένα τέτοιο γεγονός. Το λίγο που προσφέρει ο καθένας είναι πολύ για την πόλη μας. Εν μέσω δυσκολιών, η συλλογικότητα και η συνεργασία, δείχνουν τον δρόμο για επιτυχείς δράσεις έμπρακτης στήριξης στα σωματεία και στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Συγχαρητήρια σε όλους, σε όλους τους εθελοντές και όλη την ομάδα του Santa Run. Όλη η πόλη μια αγκαλιά για καλό σκοπό!”

Μικρές και μεγάλες μουσικές, χορευτικές, εναέριες αλλά και θαλάσσιες εκπλήξεις περίμεναν τους “Άγιους Βασίληδες” κατά την διάρκεια την παρέλασης, η οποία οδήγησε πίσω στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων όπου ο Γιάννης Χαρούλης και άλλοι μουσικοί, συμμετέχοντας εθελοντικά, έκλεισαν την βραδιά.

Η δράση του Santa Run έγινε με σκοπό την ενίσχυση των σωματείων των Χανίων (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη” και Σύλλογος “Ορίζοντας”).

 

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p11

p12

p13