Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

2/7/2019, Αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό” που θα γίνει στους Αγ. Αποστόλους (5 και 6 Ιουλίου) παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη!

04.07.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 09:07

Την Πέμπτη (4/7) στις 12μμ. συνέντευξη τύπου στον Κλαδισό

Ο Δήμος Χανίων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση (από το 2016) “3on3 Streetbasketball, ”συνδιοργανώνουν και φέτος το “4ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό” στις 5 και 6 Ιουλίου 2019.

Ο Δήμος Χανίων θα φιλοξενήσει το 4ο τουρνουά “3 on 3 Streetball” στους Αγίους Αποστόλους, σε 8 γήπεδα μπάσκετ και με συμμετοχή άνω των 500ων φίλων του αθλήματος, οι οποίοι θα συναγωνιστούν για την ανάδειξη των καλύτερων. Οι συμμετέχοντες στο “3on3 STREETBALL «Τάπα στη βία και στον ρατσισμό”, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να παίξουν αντίπαλοι με σύγχρονα αστέρια του μπάσκετ.

Mάλιστα, όπως έχει ανακοινωθεί από τον ΠΣΑΚ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο “θρυλος” του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος με αφορμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη μας, δήλωσε, “Έίμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε μια ακόμη μπασκετική εκδήλωση και ιδιαίτερα δίπλα σε μικρά παιδιά. Αυτά είναι το οξυγόνο του μπάσκετ που όλοι αγαπάμε, το μέλλον, οι αυριανοί πρωταθλητές. Τα τουρνουά αυτά, αποτελούν ουσιαστικά τη βάση του μπάσκετ διότι πολλά νέα παιδιά μπαίνουν στο χώρο. Το επίπεδο του μπάσκετ στην Κρήτη είναι πολύ υψηλό και γίνονται μεγάλες προσπάθειες. Τα Χανιά διψούν για επιτυχίες, έχουν ένα υπέροχο κλειστό γήπεδο και ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ. Καλώ όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, να έρθουν στο τουρνουά, να γνωριστούμε και να παίξουμε".

Με αφορμή τη διοργάνωση του “3 on 3 Streetball”, την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 12:00 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα. Οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

p1