Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

19/2/2019, Δήμος Χανίων: Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της “Ανταρσία”, με τίτλο "Καταγγελία: Αρνήθηκε τη βοήθεια σε άπορη με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Δήμος Χανίων"

19.02.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 03:02

Σε απάντηση πρόσφατης ανακοίνωσης της “Ανταρσία”, με τίτλο "Καταγγελία: Αρνήθηκε τη βοήθεια σε άπορη με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Δήμος Χανίων" και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ως Δήμος Χανίων θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Ουδέποτε ο Δήμαρχος ή η κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, αρνήθηκαν την παροχή βοήθειας στην εν λόγω κυρία όπως αναληθώς αναφέρεται. Υπήρξε μόνο ενημέρωση μέσω τρίτων στον Δήμαρχο, ο οποίος αμέσως δήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει την εν λόγω κυρία, όπως αθόρυβα έχει πράξει στο παρελθόν. Όλα όσα αναφέρονται σχετικά με δήθεν άρνηση είναι απολύτως αναληθή και κακόβουλα.

Η κοινωνική μας υπηρεσία, όπως πράττει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, αντιμετώπισε με τον ίδιο τρόπο αυτή την ανθρώπινη ανάγκη και μόλις το πληροφορήθηκε, έχει ήδη εξασφαλίσει την επίλυση του προβλήματος. Η κοινωνική μας υπηρεσία φροντίζει για την κάλυψη αναγκών συμπολιτών μας που απευθύνονται σε αυτήν, ακόμα και όταν δεν εμπίπτουν στην στενή της αρμοδιότητα.

Είναι πράγματι λυπηρό, να βλέπουμε τέτοια πολιτικά “παιχνίδια” να στήνονται πάνω στον ανθρώπινο πόνο, να καπηλεύονται κάποιοι την κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου, με προφανή σκοπό. Η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί μια ωμή μικροπολιτική εκμετάλλευση, η οποία στιγματίζει και χαρακτηρίζει όσους τη χρησιμοποιούν.