Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

9/4/19,« Αποσπερίδες στη Βιβλιοθήκη».

09.04.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 01:04

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ξεκινά από φέτος την πραγματοποίηση δύο (2) νέων προγραμμάτων που αφορούν γονείς και παιδιά δίνοντας την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν στο χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

 

«Μιλάμε με ειδικούς για θέματα παιδιών» και «Αποσπερίδες στη Βιβλιοθήκη» - Βραδιές αφήγησης και ανταλλαγής ιστοριών για παιδιά και ενηλίκους.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις με ειδικούς για θέματα που απασχολούν τους γονείς όπως, παιδί και διαδίκτυο, παιδικοί φόβοι, έκφραση συναισθημάτων,  αγάπη για το βιβλίο και το διάβασμα, φροντίζω το σώμα μου, η γλώσσα μας,  κ.α.  θα γίνονται σε τακτά διαστήματα και θα ανακοινώνονται εγκαίρως.

 

Οι «Αποσπερίδες στη Βιβλιοθήκη» είναι βραδιές αφήγησης και ανταλλαγής ιστοριών για παιδιά και ενηλίκους.


Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, ώρα 7.15μ.μ. στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου, η καταξιωμένη Χανιώτισσα ηθοποιός και συγγραφέας Μαρινέλλα Βλαχάκη, σε μια βραδιά αφήγησης και ιστοριών για παιδιά και ενηλίκους.

Ελάτε να ανταμώσουμε και να θυμηθούμε. Ελάτε μέσα από αποσπερίδες να πούμε ιστορίες και παραμυθόλογα ... Αποσπερίδες γι' αυτούς που θέλουν να αφηγηθούν....γι΄ αυτούς που θέλουν ν' ακούσουν!

 

 

p1